Conversations with an oak tree

For en uge siden skrev jeg om bogen Samtaler med et træ. Nu har jeg så været heldig at blive en af test-læserne på den engelske udgave “Conversations with an oak tree”.

Bogen er ifølge hjemmesiden blevet skrevet op til en 2010 udgave (den er trods alt også 13 år gammel), og planen er, at den skal udgives på et amerikansk forlag. Jeg er så småt begyndt at læse den (den nyindkøbte danske udgave har jeg så i mellemtiden lånt ud på mit arbejde), og minderne fra den gang, jeg læste den for så mange år siden, vender tilbage.

Jeg er spændt på at komme videre med den og finde ud af, hvor meget der var nødvendigt at skrive om pga. 13 års teknologisk udvikling i vores samfund – faktisk har jeg på fornemmelsen, at det ikke er særlig meget. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *